Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megyei Tanfelügyelőség – Üzenet a 2021-2022-es tanév elején

Kedves tanulók, tisztelt kollégák, közhatalmi szervek helyi képviselői, tisztelt meghívottak!

Ma egy új, különleges jelentőséggel bíró iskolai év kezdődik azok számára, akik a mindennapi életben hasznos ismeretek egyre nagyobb mennyiségének megismerése és megszerzése vágyával lépik át az iskolák küszöbét.
Kedves tanulók!
Szeretnénk, ha az iskolára második otthonotokként tekintenétek. Meg vagyunk győződve arról, hogy az iskola mindent meg fog tenni azért, hogy a legjobb tanulási körülményeket biztosítsa számotokra, és a tanárok meg fogják osztani veletek mindazt a tudásanyagot, melyet hatékonyan felhasználhattok azokon a vizsgákon, melyek rátok várnak.
Örülnénk annak, ha iskolai éveitek végén hasznos tudásanyaggal felvértezve távoznátok, szép emlékekkel, életreszóló barátságokkal, a jövőre szóló biztos erkölcsi alapokkal. Meggyőződésünk, hogy az iskola fel tud készíteni az életre, hasznosítva az összes szellemi és érzelmi képességeteket.
Azt reméljük, hogy az iskolához, mint joghoz és nem kötelességhez viszonyultok. Legyetek fogékonyak és nyitottak, mert az a tudás, azok a képességek, értékek és érzések, melyeket megszereztek iskolai éveitek alatt, egész életetek alatt elkísérnek. Ne feledjétek, hogy a hiteles oktatás a türelem, tisztelet, felelősség és jóérzés alapértékein nyugszik.
Az oktatóknak sok egészséget és munkabírást kívánunk, hogy a tanulók rendelkezésére bocsáthassák ismereteiket, idejüket és hozzáértésüket, hogy biztosíthassák számukra a sikert az életben.
Számunkra, pedagógusként, minden diák egy alakulóban lévő személyiség, akinek a fejlődését folyamatosan követjük.
Tisztelt közhatalmi képviselők!
Köszönjük a jó együttműködést. Arra kérjük önöket, hogy továbbra is támogassák Hargita megye oktatási intézményeit a tanulók hasznára, akik közvetlen haszonélvezői az iskola-önkormányzat összehangolt erőfeszítéseinek. Legyenek büszkék tanulóinkra és higgyenek bennük!
Tisztelt szülők!
Sok egészséget kívánunk önöknek, álljanak mindig a gyerekeik mellett, és örüljenek nekik. Ne feledjék! Az önök gyerekei a mi gyerekeink is, mert ugyan önök nevelték fel, de mi, az iskola, tanítjuk. Együtt felelősségteljes csapatot alkotunk, ezért mindannyiuknak köszönetet mondunk.
Kiemelt elismeréssel minden jót kívánunk, sok egészséget és sikereket az új, 2021-2022-es tanévben.

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség vezetőtestülete

Demeter Levente főtanfelügyelő
Glodeanu Cristinel – Fănel főtanfelügyelő-helyettes
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük