Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség: 15 küldetést hajtottak végre tegnap, október 8-án

 

Tegnap, október 8-án a hargitai mentők 15 beavatkozást hajtottak végre elsősegélynyújtás céljából, ugyanennyi nehéz helyzetben lévő személy sürgősségi orvosi segítséget kapott a SMURD személyzetétől, 13 különféle betegség és két esetben sérülés miatt.

“Az elmúlt 24 órában sárga jelzésű meteorológiai figyelmeztetést adtak ki jelentős csapadékmennyiségre vonatkozóan, amely ma reggelig, 03.00-ig volt érvényes. A hidrometeorológiai jelenségek megnyilvánulásának eredményeként nem regisztráltak áldozatokat vagy jelentős károkat. A kedvezőtlen időjárási körülmények (esőzések) miatt azonban problémát jelentett az áramellátás Máréfalván, ahol négy transzformátorállomás maradt áram nélkül, 536 felhasználó, az áramszolgáltató vállalat emberei a hibát a terepen orvosolták”, közli az ISU Hargita.

A Hargita megyei tűzoltók a hétvégén is szolgálatban vannak, az állampolgárok kérésére az optimális beavatkozás érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.