Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Acțiuni de control și informare preventivă la lăcașurile de cult ortodoxe din județ

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În această săptămână, premergător Sfintelor Sărbători Pascale, inspectorii de prevenire din cadrul ISU “Oltul” Harghita au desfășurat acțiuni de control și informare preventivă la lăcașurile de cult ortodoxe din județ.
„Personalul Inspecției de Prevenire a avut în atenție respectarea condițiilor de securitate la incendiu, dotarea cu mijloace de primă intervenție pentru stingerea incendiilor și starea acestora, dar și modul de amenajare a spațiilor și a locurilor folosite pentru arderea lumânărilor pe timpul slujbelor religioase.”,  transmite ISU Harghita.
Preoții și personalul neclerical au fost instruiți cum să prevină situațiile de urgență, dar și cum să acționeze în cazul producerii acestora.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.