Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Hargita: Az utóbbi három nap küldetéseinek mérlege

 

A tűzoltók szolgálatban voltak a polgárok kérésére történő azonnali beavatkozásra és a megye szinten előállt veszélyhelyzetek optimális kezelése érdekében.

Az elmúlt 72 órában a Hargita megyei katonai tűzoltók 26 sürgősségi esetet oldottak meg, ezek nagyrésze elsősegélynyújtás volt. 23 személynek nyújtottak segítséget a SMURD egységek.

Ugyanakkor a tűzoltók egy kéménytüzet is eloltottak Bélborban, és két esetben a közösség védelmére is közbeléptek: Székelyudvarhelyen egy utcai villanyoszlopnál keletkezett rövidzárlat miatt biztosították a terepet, amíg a szakemberek elhárították a hibát, valamint Csíkszeredában egy túlsúlyos személy szállításában segítettek a megyei mentőszolgálatnak.

Az operatív egységek továbbra is készenlétben vannak a lehető legrövidebb időn belül beavatkozni a polgárok kérésére és a vészhelyzetek kezelésére.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.