Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei készenléti felügyelőség: A hétvégi bevetések mérlege

 

A hétvégén a Hargita megyei katonai tűzoltók 23 sürgősségi beavatkozásban vettek részt. Legtöbbjük sürgősségi orvosi segítségből állt, a SMURD személyzete 22 nehéz helyzetben lévő személy számára nyújtott elsősegélyt, közülük ötöt közúti balesetet követően.

Az előbbieken kívül a székelyudvarhelyi katonai tűzoltók egy Székelyudvarhelyen a Szent János utcában kigyulladt garázstüzet oltották el kb. egy óra leforgása alatt. A tűzben elégett a tetőzet kb. 20 négyzetméteren. A tüzet valószínűleg a tilosban való dohányzás okozta. A tűzoltók beavatkozásának köszönhetően 100.000 lej értékben menekültek meg anyagi javak, a keletkezett kár 2.500 lejre becsülhető.

Négy Ro-Alert figyelmeztetést is küldtek medve jelenléte miatt a hétvégén Gyergyóalfalu, Tusnádfürdő és Szentábrahám lakosainak.

A továbbiakban is a Hargita megyei katonai tűzoltók készenlétben állnak optimális időben beavatkozni a polgárok kérésére.

  • ISU Hargita, Információs és közkapcsolati osztályVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük