Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megyei Készenléti Felügyelőség: az utóbbi két nap operatív mérlege

Az elmúlt két napban a Hargita megyei katonai tűzoltóknak több mint 20 beavatkozásuk volt. A munka nagy részét elsősegélynyújtás teszi ki, 21 személy részesült egészségügyi ellátásban.

Ugyanakkor a székelyudvarhelyi tűzoltók és a parajdi önkéntes tűzoltó alakulat személyzete együttesen vettek részt Parajdon, a Barompiac utcában egy állatszálláson kitört tűz eloltásában. A beavatkozás helyszínére érve a tűzoltók megállapították, hogy ég a tetőzet és fennáll a veszély, hogy a tűz átterjed az egész gazdasági épületre, illetve a szomszédos épületekre. A tüzet lokalizálták és rövid időn belül eloltották. A tűzben elégett a tetőzet 35 négyzetmétere, kb. 200 kg széna. A tüzet valószínűleg a nem megfelelő helyen való dohányzás okozta. A tűzoltók beavatkozásával sikerült 75.000 lej érétkű anyagi javakat megmenteni, a keletkezett kár 11.000 lejre tehető”, közli a Hargita megyei készenléti felügyelőség.

A megye tűzoltói továbbra is készenlétben állnak a nehéz helyzetben levő polgárok kérésére adott gyors reagálásra.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.