Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Hargita: November 14-e, hétfő mérlege

 

Az összes beavatkozás 90%-át a SMURD személyzet által nyújtott egészségügyi ellátása tette ki (az elmúlt 24 órában összesen kezelt 10 sürgősségi helyzetből 9 eset), így 9 főnek nyújtottak egészségügyi segítséget a SMURD mentősök.

Ugyanakkor a csíkszeredai katonai tűzoltók eltávolítottak az úttestre zuhant távközlési oszlopot Csíkszeredában a Taploca utcában.

A beavatkozási körzetek és a célpontok állandó ismerete érdekében a tegnapi nap folyamán 13 helyszíni felderítő küldetést hajtottak végre.

Az utóbbi 24 órában két Ro-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Balánbánya lakóinak.

A Hargita megyei katonai tűzoltók küldetéseikkel egyidejűleg a határ menti hatóságokat, illetve a Romániába érkezett ukrán állampolgárokat is támogatják határ menti tevékenységükkel.

A Hargita megyei katonai tűzoltók továbbra is készenlétben állnak a vészhelyzetek operatív kezelésére és elsősegélyt nyújtani a bajbajutott polgároknak.

Ne feledjék! Vészhelyzetek esetén történő viselkedéssel kapcsolatos információk a https://fiipregatit.ro platformon érhetők el.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.