Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Hargita: Az elmúlt 24 óra (2023 február 9) bevetései

Tegnap, február 9-én a Hargita megyei katonai tűzoltók szolgálatban voltak a lakossági kérésekre azonnali beavatkozásra és a megyei szinten előállott veszélyhelyzetek optimális kezelése érdekében.

A SMURD személyzete 7 embernek nyújtott egészségügyi segítséget, a tűzoltók pedig 4 tüzet oltottak el, továbbá 2 másik, közösségek védelmét szolgáló küldetést is teljesítettek: egy küldetést egy lakásajtó kinyitására Balánbányán, és egy épületelem eltávolítását Csíkszeredában, a Tudor Vladimirescu utcában található épület homlokzatáról.

Maroshévízen és Székelyudvarhelyen a kémény okozott egy-egy tűzesetet, szerencsére anyagi kár sem keletkezett egyik esetben sem.

Egy gyúlékony anyagok közelébe nem megfelelően elhelyezett kályha okozott tüzet Kányádon. A székelyudvarhelyi katonai tűzoltók két tűzoltóautóval mentek ki a helyszínre, 40 perc alatt eloltották a tüzet. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Tegnap 13:20 körül Zetelakáról jelentettek tüzet. A székelyudvarhelyi katonai tűzoltók és a zetelaki önkéntes tűzoltók is a helyszínre siettek, három tűzoltóautóval. A tüzet valószínűleg egy láncfűrészből kipattanó szikra okozta, mert nem tartották be a munkabiztonsági előírást. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információk a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • az ISU Hargita sajtóirodája által közölt információkVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.