Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség: Több, mint 20 bevetés az utóbbi 24 órában

 

Tegnap, október 14-én, megyeszinten 23 sürgősségi esetet láttak el a Hargita megyei katonai tűzoltók. Az esetek nagyrészét elsősegélynyújtás tette ki, két gyermeknek és 22 felnőttnek nyújtottak elsősegélyt a SMURD csapatok, 19 esetben valamilyen betegség, öt esetben sérülés miatt.

„Ugyanakkor a gyergyószentmiklósi tűzoltókat egy vaslábi gazdasági melléképületnél keletkezett tűzhöz riasztották tegnap este. A tűzoltók megérkezésekor égett a melléképület fából készült fala, és fennállt a veszély, hogy a lángok tovább terjednek. A tűzoltók gyorsan beavatkoztak, a tüzet eredeti állapotában sikerült eloltani anélkül, hogy egyéb kár keletkezzen. A tüzet valószínűleg a nem megengedett helyen történő dohányzás okozta. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült 20.000 lej értékben megmenteni anyagi javakat, a keletkezett kár 2.000 lejre becsülhető”, közölte a Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A megye tűzoltói továbbra is készenlétben állnak az optimális beavatkozásra a polgárok kérésére.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.