Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Hargita: Több tucat beavatkozás az elmúlt 48 órában

A Hargita megyei készenléti felügyelőség arról tájékoztat, hogy az elmúlt két napban a kollégák erőfeszítéseinek nagy része a sürgősségi orvosi ellátás iránti kérelmek kezelésére irányult.

37 személynek nyújtottak elsősegélyt a SMURD egységek. Ezen kívül egy tűzesethez szálltak ki, amelyet valószínűleg a gyúlékony anyagoktól nem megfelelően szigetelt kályha túlhevülése okozott. Egy közúti baleset következtében az autóroncsok közé szorult személyt is kiszabadítottak.

Ugyanakkor 4 RO-Alert üzenetet küldtek ki medve jelenléte miatt Csíkszenttamás, Székelyszenterzsébet, Farkaslaka és Bikafalva lakóinak.

A vészhelyzetben való viselkedésről tudnivalókat vagy a veszélyes időjárási jelenségek megnyilvánulásával kapcsolatos egyéb hasznos információkat a Fii Pregatit portálon (https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/) vagy a DSU alkalmazáson keresztül szerezheti be, amely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból vagy az AppStore-ból.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.