Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Iubita nu este pe numele lui, însă dosarul penal da!

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Un tânăr din orașul Bălan, supărat de iubită, s-a răzbunat pe geamul unui autoturism, fiind prins de polițiști la scurt timp de la comiterea faptei.

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 28.04.2019, în jurul orei 22:00, Poliția Orașului Bălan a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart un geam de la un autoturism ce se afla parcat pe strada Florilor din localitate.

La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităților specifice de cercetare și investigație, desfășurate cu operativitate și profesionalism, a fost identificat C.C. de 19 ani, localnic, bănuit de comiterea faptei.

Din datele și indiciile obținute de polițiști în anchetă până la acest moment rezultă că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu prietena sa, cel în cauză și-a „descărcat nervii” pe geamul dreapta față al autoturismului respectiv, pe care l-a spart cu pumnul, apoi a plecat de la fața locului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiteri infracțiunii de distrugere, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.