Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarm aflat în timpul liber a stopat furtul unui telefon

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

P (1)Vineri, 19 februarie a.c., plutonier adjutant Ujică Marius Gabriel, aflat în timpul liber, a observat cum la intrarea unui bar din municipiul Toplița îi este sustras unui bărbat telefonul mobil din buzunar.

Dexteritatea unei femei de 52 de ani din comuna Gălăuțaș, ce a avut ca finalitate sustragerea din buzunarul unui bărbat a telefonului mobil, nu a reușit să păcălească vigilența jandarmului, care deși aflat în timpul liber, a procedat la oprirea acesteia. Ulterior, doamna a fost predată unei patrule de jandarmerie, solicitată telefonic de către colegul nostru.

Femeia a fost condusă la sediul Detașamentului 5 Jandarmi Toplița, jandarmii întocmindu-i actele premergătoare, sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de articolul 228, alineatul 1 Cod Penal, privind ,,furt’’, actele fiind înainte la Poliția Municipiului Toplița în vederea continuării cercetărilor.

Cetăţenii pot apela non-stop la sprijinul jandarmilor, fie în mod direct, fie apelând numărul unic de urgenţă 112.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.