Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei csendőrség: fair- play felhívás

A sportversenyek célja, függetlenül attól, hogy jégkorongról, futballról, teremfociról, kézilabdáról, kosárlabdáról van szó, a győztes csapat megállapítása, és a támogatók és a sport szerelmeseinek szerepe az, hogy civilizáltan ösztönözze a kedvenc csapatot a többi résztvevő zavarása nélkül. Ha bármi mást gondolsz, el kell viselned a sportversenyek és játékok alatti erőszak megelőzéséről és leküzdéséről szóló, módosított és kiegészített, 2008. évi 4-es sz. törvény következményeit.

Erről győződött meg egy 33 éves férfi a Sportklub Csíkszereda és EV Vienna Capitals II közötti jégkorongmérkőzés alatt, a fair- play határain túlmenő megnyilvánulásaival.

Ennek eredményeképpen a sportrendezvényt felügyelő biztonsági cég értesítette a Hargita megyei csendőröket, akik 500 lejre bírságolták a szóban forgó személyt, továbbá eltiltották hasonló rendezvényeken való részvételtől.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.