Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Francia csendőrök látogattak a Gyergyószentmiklósi Csendőr-továbbképző Központba

Május 20-án, csütörtökön a Gyergyószentmiklósi Csendőr-továbbképző központban két francia csendőr, Chabrol Patrik ezredes, a francia nagykövetség belügyi attaséja és az intézményközi együttműködésért felelős Gaudin Laurent főtörzsőrmester tettek látogatást. A látogatók kapcsolatba akartak lépni a Központ képzési tevékenységeivel, hogy fenntartsák a két testvérintézmény között létrejött kivételes kapcsolatot.

A hivatalos látogatás laza légkörben zajlott, a két francia csendőr nagyra értékelte a Központ munkatársainak elérhetőségét és nyitottságát a folyamatos szakmai továbbképzés területén alkalmazott módszerek változatos formáival szemben.

“Úgy értékeljük, hogy a tevékenység előnyös volt, és azt akarjuk, hogy ez az együttműködés hozzáadott értéket teremtsen a katonai csendőrök képzéséhez. Köszönjük a két francia csendőrtársnak, és biztosítjuk őket az érdeklődésünk iránt a közös képzési programok diverzifikálása iránt. ”- zárta beszédét a Gyergyószentmiklósi Csendőr-továbbképző Központ szóvivője.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük