Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni au „donat” tutun

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

P  (2)Jandarmii harghiteni s- au alăturat astăzi, 19 noiembrie a.c., celor ce marchează Ziua Națională Fără Tutun.

 Așa cum ne-am angajat, astăzi, începând cu ora 12:00, domnul maior Dănuț Mihalache, prim- adjunct al inspectorului șef, i- a primit la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, pe cei 5 voluntari ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, elevi ai Colegiului Național „Octavian Goga” din Miercurea Ciuc, care însoțiți fiind de către doamna Teslovan Adriana, președinta Asociației pentru Siguranță Comunitară și Antidrog- Filiala Harghita, ne-au adus în dar pliante, flyere, afișe, brățări și mere frumos așezate în gulguțe confecționate de către voluntari.

Toate acestea au fost date, atât la schimb pe țigări, cât și în dar pentru cei care au ales să nu fumeze sau au renunțat de-a lungul timpului la acest obicei.

Acțiunea și-a atins scopul, munca noastră de convingere făcând ca un coleg jandarm să ne „doneze” ultima țigară din pachet, iar fumătorii știu ce înseamnă acest lucru.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.