Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szolgálatban a Hargita megyei csendőrök Vízkeresztkor

Január 6-án és 7-én az Úr megkeresztelkedése és Keresztelő János próféta ünnepe alkalmából a Hargita megyei csendőrök egyes istentiszteleti helyek közelében teljesítenek szolgálatot. A csendőrök biztosítják a két ünnep biztonságos lefolyását Csíkszeredában, Maroshévízen, Gyergyószentmiklóson, Marosfőn és Gyilkostó településen a kegyhelyek közelében.

Ebből az alkalomból intézkedéseket hoznak az olyan antiszociális cselekmények megelőzésére és leküzdésére, amelyek az istentiszteletek során zavarhatják a közrendet és a békét.

A Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség azt javasolj a vallási események résztvevőinek, hogy tartsák be az egészségügyi óvintézkedéseket, tanúsítsanak higgadtságot, megértést, és türelmesen várjanak a templomba való belépéssel vagy a szenteltvizes palackok szétosztásánál, hogy elkerüljék a zsúfoltságot és az esetleges veszélyes eseményeket.

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.