Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni mesageri ai lui Moș Crăciun

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 18 decembrie a.c., 71 de copiii de la Centrul de plasament Ocland, județul Harghita au primit în dar de la Moș Crăciun, prin intermediul jandarmilor, cadouri.

 Ca în fiecare an colegii noștri de la Detașamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, Postul de Jandarmi Harghita Băi și Postul de Jandarmi Stațiuni Balneoclimaterice Praid au pus mână de la mână, ban lângă ban, pentru a aduce bucuria în suflet și zâmbetul pe buze copiilor ce au drept casă Centrul de plasament Ocland.

Cu mașina încărcată de plasele doldora de dulciuri, plutonier adjutant Nicușor Vlăgea, plutonier adjutant Botond Balint și plutonier major Mihalyko Botond, desemnați de către colegi mesageri ai lui Moș Crăciun, au „descins” în curtea centrului, unde au împărțit pachetele. Drept răsplată au primit în dar sfinte colinde cântate de mesagerii îngerilor pe pământ, de frumoșii copiii ai centrului de plasament, îndrumați de doamna Rozalia Cseke, directoarea centrului.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.