Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni s-au întrecut pe pârtia din Borsec

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Joi, 28 ianuarie a.c., pe pârtia din stațiunea Borsec, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita(I.J.J.) a organizat și desfășurat, în premieră, faza pe unitate a campionatului de schi, ce precede faza pe minister, conform calendarului sportiv.

Concursul a reunit la start 20 de jandarmi iubitori de mișcare, din cadrul tuturor structurilor ce alcătuiesc inspectoratul, care au dorit să-și demonstreze lor, dar și arbitrilor măiestria dobândită după mai mulți sau mai puțini ani petrecuți pe pârtia de schi, fie că vorbim de cei care o fac în timpul și în sprijinul îndeplinirii sarcinilor de serviciu, fie că vorbim de cei care o fac doar de plăcere.

Proba aleasă a fost cea de slalom, sportivii fiind nevoiți să se strecoare în viteză printre jaloanele întinse pe o distanță de aproximativ 750 de metri.

La final cei mai buni sportivi au fost:

– categoria de vârstă până în 35 de ani: locul I- plutonier major Constantin Pandelea, locul II- plutonier major Bogdan Colceriu și locul III- plutonier major Ovidiu Cotârlă;

– categoria de vârstă până în 45 de ani: locul I- plutonier major Marcel Marius Bliorț, locul II- căpitan Eleodor Truța și locul III- plutonier adjutant Necolae Liviu Truță;

– categoria de vârstă peste 45 de ani: locul I- plutonier adjutant șef Costel Ionel Mîndru, locul II- plutonier adjutant Radu Ioan Nuțiu și locul III- plutonier adjutant șef Cornel Platon.

Competiția a fost organizată, la inițiativa domnului locotenent-colonel Iamandi Dan, de către colegii din cadrul Postului de Jandarmi Borsec, sprijiniți îndeaproape de către domnul căpitan Eleodor Truța.

„ Trebuie să fim sinceri și să încercăm să ne gândim la noi și să spunem așa: iată că am mai făcut un lucru frumos, iată că am organizat și desfășurat și primul concurs de schi în cadrul Jandarmeriei Harghitene. În primul rând vreau să vă felicit pe cei care ați participat și celor mai buni să le urăm la unison succes la faza pe minister. Nu putem să nu le mulțumim și celor care au sprijinit această inițiativă a noastră.” a declarat la final domnul locotenent-colonel Dan Iamandi, inspectorul șef al I.J.J. Harghita.

Concursul s-a bucurat de sprijinul Primăriei orașului Borsec, Asociației Salvamont Borsec din cadrul Serviciului Public Salvamont Harghita, Asociației de schi Borsec și nu în ultimul rând, Administrației Pârtiilor Borsec. Alături de noi a fost și doamna Alexandra Runcan, o mai veche colaboratoare a noastră.

P  (1)

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.