Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii în mijlocul elevilor de clasa a II-a, în cadrul programului „Școala altfel – să știi mai multe să fii mai bun”

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În cursul zilei de astăzi, între orele 10:00-12:00, jandarmii harghiteni au fost interlocutorii elevilor de la clasa a II-a din cadrul Colegiului Național „Octavian Goga” din Miercurea Ciuc, în cadrul programului „Școala altfel – să știi mai multe să fii mai bun”.

Cine sunt jandarmii, care e rolul lor ca instituție aflată în slujba cetățenilor? Sunt întrebări cărora jandarmii s-au străduit să le răspundă copiilor pe înțelesul lor, ieșind din limbajul cazon.

Știm că informațiile expuse într-o manieră adecvată pot deschide noi orizonturi ale cunoașterii. Iar pentru că la această vârstă funcționează foarte bine memoria auditivă, cea vizuală și cea tactilă, în cadrul orelor altfel, i-am avut alături și pe doi colegi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Rezultatul dialogului jandarmilor cu cei mici s-a concretizat astăzi într-o expoziție realizată ad-hoc de către prichindei, pe care am fost invitați să o vizionăm la doar 30 de minute după ce am încheiat activitatea în clasă. Pentru această frumoasă surpriză vă mulțumim dragi copii!

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük