Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megye, ismét rossz időjárási figyelmeztetés alatt: Szakadó eső sárga kód

 

Hargita megyében holnap estig új sárga kódú időjárási figyelmeztetés van érvényben. Jelentős mennyiségű esőkre lehet számítani.

Augusztus 22-én 10:30- és 23-án 22:00 óra között fokozott, időszakos légköri instabilitás várható, jelentős mennyiségű esővel.

Az említett időszakban Olténiában, Erdélyben, Máramarosban, Munténiában, Dobrudzsában és a hegyekben, Moldva nagy részében, helyileg a Körösök vidékén és a Bánságban légköri instabilitás lesz, felhőszakadásokkal, elektromos kisülésekkel, a szél felerősödésével, helyenként zivatarral és jégesővel. A csapadék mennyisége meghaladja a 25-30, szűkebb területeken a 40-50 l/nm-t.

Megjegyzés: A délkeleti régiókban fokozott a kellemetlen hőérzet.

Narancssárga kód:

Augusztus 22-én 10:30 és 23-án 22:00 óra között Olténiában, Munténia északnyugati és Erdély délnyugati részén felhőszakadások lesznek. A csapadék mennyisége eléri a 40-50, szűkebb területeken 60-70 l/nm-t.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.