Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Județul Harghita, sub Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări meteo Cod Galben instabilitate atmosferică temporar accentuată și Cod Portocaliu de ploi abundente, valabile până vineri seara. 

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 01 septembrie, ora 10:00 – 02 septembrie, ora 21:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial în vestul, centrul, nordul, sud-vestul țării și la munte. Cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp și pe alocuri vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Notă: Perioade cu instabilitate atmosferică vor fi în majoritatea regiunilor și în zilele următoare.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 01 septembrie ora 12:00 – 02 septembrie, ora 21:00
Fenomene vizate: ploi abundente
Zone afectate: conform textului și hărții

În Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.