Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunort felháborította a munkaügyi miniszter válasza

Foto: Kelemen Hunor/Facebook

 

 

Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke: Olvastam a munkaügyi miniszter nyilatkozatát a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságok apparátusában alkalmazott személyek javadalmazásával kapcsolatosan. A miniszter asszony szerint, ha a megyei tanács elnöke felveszi a fizetését, az garanciát kell jelentsen arra, hogy a munkaadónak, azaz a megyei Tanácsnak van pénze az alkalmazottak fizetésére is. Következésképpen a miniszter úgy döntött, hogy logikus lenne petíciót benyújtani ezzel kapcsolatban.

„Először azt hittem, hogy egy rosszul sikerült viccet olvasok. Egy miniszter ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy megoldja a szociális ellátórendszer problémáit, és vállalja a miniszteri felelősséget: petíciókat kezdeményez, és a jóérzés határain túl tolja a felelősséget” – írta Facebook- bejegyzésében Kelemen Hunor.

Világos számomra, hogy a miniszter asszony nem ismeri a törvénykezést, nem ismeri a valóságot, és nem vállalja a felelősséget. Politikailag, jogilag és morálisan: egyes osztályzat! Az egyedüli megoldás: a lemondás vagy az azonnali leváltás.

Ui. ha abból indulok ki, amit a miniszter asszony nyilatkozott: az, hogy a miniszter asszony felvette a fizetését, azt is kell jelentse, hogy van pénz a nyugdíjak megemelésére és a gyermekpénz megkétszerezésére.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.