Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor beoltatta magát

 

Az RMDSZ elnöke, Románia miniszterelnök-helyettese szerdán Bukarestben beoltatta magát. Kelemen Hunor az oltás után azt mondta, hogy ez a leghatékonyabb módja számunkra és szeretteinknek, hogy biztonságban legyünk, visszatérhessünk a normális élethez és lassan megszűnhessenek a korlátozások.

Ma lehetőségem volt oltásra, és egy pillanatig sem haboztam. Az oltás csak néhány pillanatig tart, ugyanakkor a leghatékonyabb módja a biztonságnak, a normális életbe való visszatérésnek.

Az egészségügyi személyzet után az idősek, a krónikus betegek és a kulcsfontosságú ágazatokban dolgozók igényelhetik az oltást. Miniszterelnök-helyettesként és az RMDSZ elnökeként mindenkit arra bíztatok, hogy regisztrálja magát az oltásra és immunizálja magát. Az RMDSZ minden erejével támogatja az oltási kampányt, amelyet minden lehetséges eszközzel támogatni fog a magyar közösség körében is.

Ha összefogunk, legyőzhetjük ezt a járványt. 2020 a bizonytalanság és a félelem éve volt, de 2021 a remény és a lehetőség éve! Viseltessünk felelősséggel önmagunkért, a körülöttünk élőkért és győzzük le a járványt!

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük