Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

La primăria Gheorgheni se fură ca în codru ?

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Un control recent al Curții de Conturi scoate la lumină, printre multe altele, o afacere care a păgubit municipalitatea din Gheorgheni-Harghita cu 1.062.370.000 lei vechi. Afacerea, una simplă pe care ar fi trebuit să o sesizeze organele de urmărire penală din Harghita, nu Curtea de Conturi.
S-a contractat serviciul de împrăștiere de material antiderapant cu firma Vitalissima SRL și s-a plătit împrăștierea de antiderapant pe o suprafață de 25.000.000 metri pătrați, dar în realitate ea s-a efectuat doar pe 2.200.000 metri pătrați.
Despre Sandor Istvan, administratorul de la Vitalissima, am mai povestit și cu alte ocazii (clic aici) deci nu mai are sens să reluăm discuția. Ce este foarte curios în Gheorgheni, și în special în Harghita, este faptul că lucrurile, pe care le descoperim noi și pe care le știu mai toți oamenii, sunt încă necunoscute pentru instituțiile abilitate de genul Poliția Economică, Parchet, DNA, DIICOT, etc. Stau și mă întreb dacă aceste instituții au cumva sedii în Harghita, că nu prea se vede prezența lor în acest județ …

gheorgheni-antiderapantgheorgheni-antiderapant-1 Va urma …

Iosub Robert
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.