Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lista celor 21 de blocuri care vor fi reabilitate termic în Miercurea Ciuc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

În urmă cu doi ani s-a început reabilitarea termică a 21 de blocuri de locuit din Miercurea-Ciuc, iar Primăria pregătește semnarea contractului de finanțare privind reabilitarea a încă 21 de blocuri. Investițiile au o valoare de peste 40 de milioane de lei. În ședința din 29 ianuarie 2021 Consiliul Local a aprobat hotărâri pentru asigurarea continuării a proiectului.

În ultimele doi ani Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a demarat reabilitarea termică a 21 de blocuri de locuit: 11 din cofinanțarea Uniunii Europene, 10 din fonduri guvernamentale. Câteva dintre lucrări au fost recepționate.

Acum Primăria pregătește un nou capitol major: semnarea contractului de finanțare privind reabilitarea energetică la încă 21 de blocuri, cu sprijin UE. Consiliul Local a aprobat o serie de proiecte de hotărări, necesare pentru a continua demersul. După actualizarea valorilor estimate, valoarea totală a investițiilor este 40,13 de milioane de lei.

Cel mai probabil contractul de finanțare va fi semnat în prima parte a anului 2021, iar în a doua parte a anului curent se va începe achiziția publică a lucrărilor. Începerea execuției se așteptă în primăvara anului viitor, iar termenele de execuție sunt 5 luni la fiecare bloc.

În cadrul ședinței primarul Korodi Attila a declarat: în următoarele luni se va actualiza strategia de dezvoltare a municipiului, având în vedere și dezvoltarea zonei metropolitane.

Cele 21 blocuri de locuit sunt: al. Avântului nr. 5, al. Ciocârliei nr. 5, al. Ciocârliei nr. 7, al. Narciselor nr. 6, b-dul Frăției nr. 11, b-dul Frăției nr. 15, str. Bradului nr. 11, str. Cântarului nr. 12–14, str. Inimii nr. 12–14, str. Kossuth Lajos nr. 42, str. Müller László nr. 4, str. Octavian Goga nr. 10, str. Octavian Goga nr. 2, str. Octavian Goga nr. 4, str. Octavian Goga nr. 6, str. Patinoarului nr. 12, str. Patinoarului nr. 14, str. Revoluției din Decembrie nr. 5, str. Revoluției din Decembrie nr. 26, str. Revoluției din Decembrie nr. 32, str. Tudor Vladimirescu nr. 17.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.