Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuitorii din Bălan, invitați la consultare publică, în vederea elaborării strategiei de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Primăria Bălan invită locuitorii să participe la consultare publică, în vederea elaborării strategiei de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027 . 

Foto: Orașul BĂLAN/Facebook

Cetățenii sunt rugați să completeze un chestionar online, în vederea realizării strategiei de dezvoltare a orașului Bălan, perioada 2021-2027.
Reprezentanții primăriei au menționat că  își doresc ca soluțiile propuse în cadrul strategiei să reflecte nevoi reale ale cetățenilor, precum și părerea acestora.
Datele și informațiile vor fi prelucrate exclusiv în scopul realizării și promovării Strategiei de Dezvoltare Locală a Orașului Bălan, cu respectarea exigențelor etice și de GDPR.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.