Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuitorii din Gheorgheni se pot conecta individual la gaz metan

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

După îndelungi cercetări și discuții cu toate instituțiile implicate am concluzionat că, deși în Gheorgheni este acces la gaz metan, locuitorilor nu li s-a permis racordarea deoarece existau interese ca firma ce deținea încălzirea centralizată din orașul Gheorgheni sa facă profit. La ora actuală contractul cu acea firma este reziliat iar toate instituțiile implicate în a autoriza cuplarea individuală la gaz nu au nicio problemă în a aviza acest lucru.
Singurul impediment este că acolo unde țeava de gaz este mai departe de imobil proprietarul sau proprietarii vor trebui să suporte cheltuielile aferente prelungirii țevii principale de gaz.
Sugerăm locuitorilor din Gheorgheni care doresc să își monteze centrale de apartament să meargă și să facă toate demersurile necesare pentru a se conecta individual la gaz metan iar acolo unde cu rea voință cineva nu le va autoriza lucrarea să ne contacteze la redacție (telefonic sau e-mail) pentru ca să prezentăm public abuzurile care se fac în acest oraș.
3 comentarii la “Locuitorii din Gheorgheni se pot conecta individual la gaz metan

 1. Deocamdata Anonim

  Abuzurile in interesul favorizarii unor firme cu actionariat majoritar format din SC maghiare (din ungaria) si politicieni PCM si UDMR, in Municipiul Gheorgheni sunt la ordinea zilei inca din anii de dupa revolutie.
  De exemplu: In anii 2000 pe o strada din Gheorgheni, locatarii, au suportat integral costurile instalarii conductei de gaz si a bransarii. Insa, datorita dezinteresului si a abuzurilor administratiei locale, prin aceste conducte nu a circulat gazul niciodata. Locatarii au ramas cu banii dati si “incalzirea de la soare”, iar firma care a realizat lucrarea cu profit curat.
  Acum, daca doresti sa te racordezi la conducta de gaz, aceeasi SC (care intre timp a devenit HARGAZ) cere niste taxe exorbitante (in jur de 4000 de euro !!!!!!!!!). Si, motiveaza aceste costuri prin faptul ca vechea instalatie nu poate fi utilizata pentru ca nu corespunde standardelor (dar tot de ei a fost instalata) si prin faptul ca trebuie sa instaleze alte conducte.
  Autoritatile locale nu se implica in nici un fel si nu sustin cauza locatarilor strazii, ignorand faptul ca platim impozitele anuale pe locuinte, de peste 800 ron, ca am suportat odata toate cheltuielile pt instalarea completa.
  De fapt, interesul este de a crea profit HARGAZ-ului, pe spinarea “fraierilor” de bun simt, locuitori ai Municipiului Gheorgheni, care de ani de zile suporta incompetenta administratiei locale.
  As mai avea de adaugat, dar nu in comentariul acestui articol …

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.