Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vannak még szabad helyek a csíkszeredai bölcsődében. Beiratkozás a 2020-2021-es tanévre

Illusztráció

Tekintettel arra, hogy a beiratkozási folyamat első fordulója alatt nem teltek be a fenntartott helyek a csíkszeredai bölcsődében, felkérjük azokat a szülőket, akik 2021. július 31-ig jogosultak a gyermeknevelési támogatásra, hogy 2020. július 20–22. között online nyújtsák be a beiratkozási ügycsomót, amelynek tartalmaznia kell a típuskérést és a gyermek beíratásához szükséges iratokat.

A kérést és az iratkozáshoz szükséges dokumentumokat 2020.07.20-án, 08:00 órától, csak elektronikus úton lehet küldeni a koverkatalin@szereda.ro e-mail címre. A fent megadott dátum és időpont előtt elküldött kérések nem vevődnek figyelembe.

Az iratkozási periódusban a 14,00 óra után vagy munkaszüneti napokon küldött dokumentumok másnap kerülnek iktatásra.

A beiratkozási típuskérést, a beiratkozáshoz szükséges iratokat, a kérések elbírálási kritériumait illetően, kérjük keressék fel Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának hivatalos weboldalát www.szereda.ro, a Hírek menüpontban.

További információkat a 0735209470 telefonszámon kaphatnak, naponta 8.00–15.00 óra között.

Iratkozási naptár és a szükséges iratok listája
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.