Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hétfőn, március 28-án kezdődik az általános tavaszi nagytakarítás Csíkszeredában

 

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és az Eco-Csík Kft. 2022. március 28. és április 15. közötti periódusra időzíti az általános tavaszi nagytakarítást. A takarítási akció keretében Csíkszereda minden utcáját megtisztítják. A takarítás sikeréhez a városlakók segítőkészségére, együttműködésére is szükség van.

A polgármesteri hivatal képviselői kérik a lakosságot, hogy a takarítás napján:

  • járműveikkel ne parkoljanak a takarításra váró út-, parkoló- és járdaszakaszon! (Bár maga a takarítás csak 13.00 órakor kezdődik, a takarítás útjában álló autók elszállítását kénytelenek vagyunk már 8.00 órakor elkezdeni annak érdekében, hogy felszabadítsuk a területet.)
  • megtakarítják a tömbházak környékén a zöldövezeteket (szemét összegyűjtése, gereblyélés, metszés, virágültetés, kerítések javítása)
  • kitakarítják a magánházak előtt a sáncokat

Külön köszönet illeti azon lakókat, akik magánházuk utcafrontján megjavítják a kapu, a kerítés, a ház homlokzatának hibáit.

„Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé egy adott utca, lakónegyed takarítását a betervezett napon, április 15-e után újra sor kerül az eredeti ütemezés sorrendjében” közli a polgármesteri hivatal.

Naprakész információkért kövessék a városháza facebook oldalát.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.