Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A csíkszeredai Enel üzlet holnap zárva lesz

 

A csíkszeredai, brassói, gyulafehérvári és Campeni-i Enel üzletek zárva lesznek holnap, január 24-én. A többi napokon a megszokott nyitásrend érvényes.

Az ügyfelek a telefonra letölthető MyEnel App alkalmazáson keresztül, vagy a www.enel.ro oldalon a MyEnel alcímen kaphatnak információt számláikról, kifizetéseikről, stb. Az óraállást a 0800 07 08 09 telefonszámon közölhetik.

Továbbá az Enel Energie ügyfelei, akik ezen időszak alatt szeretnék fizetni villamosenergia-számlájukat, alternatív fizetési módokat használhatnak, mint például a partneri hálózatok, bankautomata, online befizetés, vagy banki átutalás. A banki és kereskedelmi partnerekkel kapcsolatos további részletek megtalálhatók a villanyszámlákon, valamint a http://www.wnwl.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html linken.

Megjegyezzük, hogy azokon a napokon, amelyeken nincs ügyfélfogadás, nem küldenek ki felszólítást és nem eszközölnek hálózatról való lekapcsolást sem.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.