Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A csíkszeredai Enel üzlet április 22-én, pénteken és április 25-én, hétfőn zárva tart

 

A brassói, csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi és marosvásárhelyi Enel üzletek pénteken, április 22-én, és hétfőn, április 25-én zárva tartanak. A hívásközpont szolgáltatás ezekben a napokban csak index közlésére lesz elérhető.

A többi napon a megszokott munkarend szerint dolgoznak.

A legtöbb művelet digitális csatornákon keresztül is elvégezhető, és nem igényel személyes megjelenést az Enel üzletekbe. Ezért arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy továbbra is használják digitális kommunikációs, számlázási- és kifizetési lehetőségeiket, valamint az online szerződéskötést.

Az ügyfeleknek két egyszerű lehetőségük van az elektronikus számla kézhezvételére, amint azt kiállították: e-mailben  vagy  sms -ben, vagy választhatják a számla másolatának letöltését innen .

Az elfogyasztott áramra vonatkozó index elküldéséhez a MyEnel alkalmazáson belüli Index rovat mellett az ügyfelek (a számlán feltüntetett leolvasási időszakban) a 0800.07.08.09 ingyenes telefonszámot vagy a normál tarifájú 021.9977 telefonszámot hívhatják.

Ha továbbra is készpénzben kívánnak fizetni a fogyasztók, akkor a Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland üzlethálózatokban, valamint az élelmiszerboltokban található fizető automaták használata javasolt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.