Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Belügyminisztérium: A rendőr- és altisztképző intézmények csaknem 2900 helyére versenyezhetnek az érdeklődők

 

A Belügyminisztérium rendőr- és altisztképző intézményeiben csaknem 2900 hely került kiírásra. A beiratkozási kérelmeket mától, április 20-tól lehet benyújtani.

Így a „Vasile Lascăr” Rendőrtiszti Iskolában – Câmpina – 1340, a Kolozsvári “Septimiu Mureșan” Rendőrtiszti Iskolában 300 hely került kiírásra a rendőrképzésre, valamin 240 hely az “Avram Iancu” Határrendészeti Iskolában – Nagyvárad.

A csendőr altisztek képzése a “Grigore Alexandru Ghica” Katonai Altiszti Csendőrképző Iskolában- Drăgășani, és a “Petru Rareș” Csendőraltiszt Képző Katonai Iskolában – Fălticeni történik, mindkettőben 350 helyre lehet versenyezni.

300 hely áll rendelkezésre a “Pavel Zăgănescu” Tűzoltó és Polgári Védelmi Iskolában- Boldesti.

A jelentkezési kérelmeket kizárólag elektronikus formátumban küldhetik el az érdeklődők, a toborzó egység e-mail címére 2023. április 20. és május 5. között, szombaton és vasárnap is.

A Belügyminisztérium felsőoktatási osztályaira a 2023. április-júniusi felvételi versenyek szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos részletek a MAI honlapján, Carieră/ Instituții de învățământ/formare profesională rovatban érhetők el. ( https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ ).
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.