Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Több személynél találtak tiltott szereket a tusnádfürdői nyári táborban

 

A Tusnádfürdői Nyári Táborban a szervezett bűnözés elleni küzdelemben részt vevő szakemberek akcióik keretében több személynél is találtak veszélyes és fokozottan veszélyes drogokat.

Szerdától vasárnapig zajlott a Tusnádfürdőn megrendezett Tusványos Nyári Egyetem XXXI. kiadása, több mint 400 eseménnyel, amelyre a mintegy 600, többségükben Magyarországról érkező vendéget jelentettek be. A rendezvényen politikai beszélgetéseke és vitákon kívül társadalmi beszélgetésekre, koncertekre és művészeti eseményekre került sor.

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség sajtóirodája közli, hogy július 19. és 23. között a Hargita megyei bűnügyi rendőrség rendőrei tevékenységet folytattak „a kábítószer-kereskedelem és a tiltott kábítószer-fogyasztás leküzdése érdekében” Tusnádfürdőn.

Az idézett forrás szerint a rendőrök öt hargitai személyt azonosítottak, akik kábítószert (kannabisz és ecstasy) birtokoltak mind saját fogyasztásra, mind a fesztivál ideje alatt történő értékesítés céljából.

“A rendőrök 5 esetben állapítottak meg bűncselekményt, a fesztiválon 5 Hargita megyei személyt azonosítottak, akiknél különböző mennyiségű, nagy kockázatú kábítószer volt, kannabisz és ecstasy tabletták formájában. A kábítószert mind a fesztiválon belüli kereskedelmi forgalomba hozatalra, mind személyes fogyasztásra szánták volna. Bűnügyi iratcsomó készült veszélyes és nagy kockázatú kábítószer jogtalan birtoklása, személyes fogyasztás céljából bűncselekmény elkövetése miatt” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

A nyomozást a D.I.I.C.O.T. ügyészeivel közösen folytatják a teljes bűncselekmény megállapítása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.