Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ételmérgezéses tünetek egy gyilkostói gyermektáborban

Egy gyilkostói táborban tartózkodó több gyermeknél ételmérgezéses tünetek mutatkoztak. Több mentőautó érkezett a helyszínre.

Több mentőcsapat avatkozott be egy gyilkostói panziónál, miután több gyermek kezdte rosszul érezni magát. A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szerint kb. 20 gyermeknél jelentkeztek ételmérgezéses tünetek.

„Három csapat sietett a helyszínre, a csíkszeredai tűzoltók több sérült szállítására alkalmas különleges járművel, egy SMURD mentővel, és egy mentőautó Gyergyószentmiklósról” tájékoztat a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség.

Az ISU Hargita szerint a 11 és 13 év közötti gyermekeket a megyei mentőszolgálat és a SMURD munkatársai megvizsgálják, de egyelőre valamennyien elutasították a kórházba szállítást. Folyamatban van a felügyelők felelősségének megállapítása, vagyis, hogy ők döntést hozhatnak-e a rájuk bízott kiskorúak kórházba szállításával kapcsolatban.

Az ISU Hargita legfrissebb információi szerint az ételmérgezési tüneteket mutató gyerekek közül 12-t a gyergyószentmiklósi Városi Kórházba szállítottak szakorvosi kivizsgálásra.

A gyerekek közül nyolcan a tűzoltóság betegszállító autójával érkeztek a kórházba, ketten a SMURD mentőautóval, másik kettő pedig a Megyei Mentőszolgálat mentőautójával.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.