Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Măsuri ferme luate de polițiștii harghiteni în cazul scandalului de la Toplița

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În urma administrării probatoriului, 5 dintre persoanele implicate au fost reținute și introduse în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, acestea urmând să fie prezentate Instanței cu propunerea de arestare preventivă, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Toplița

Citiți și (VIDEO) Scandal amplu între romi, în Toplița. A fost nevoie de intervenția mascaților

Urmare la evenimentul privind scandalul produs în zona Pieței Agroalimentare din municipiul Toplița la data de 20 iunie a.c., în care au fost implicate mai multe persoane, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

În urma documentării cauzei, prin administrarea probatoriului realizat până la acest moment, față de 5 persoane despre care există date și indicii rezonabile privind participarea la săvârșirea unor fapte de natură penală, a fost luată măsura reținerii pentru următoarele 24 de ore.

Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugerea unor autoturisme ce aparțineau „rivalilor”.

De asemenea, față de alte 2 persoane procurorul de caz desfășoară cercetări, potrivit competențelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 21 iunie a.c., cei în cauză urmează să fie prezentați Instanței, prin intermediul Parchetului de  pe lângă Judecătoria Toplița, cu propunerea de arestare preventivă.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük