Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni face angajări

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

CENTRUL DE PERFECŢIONARE A PREGĂTIRII CADRELOR
JANDARMI GHEORGHENI
cu sediul în Localitatea Gheorgheni, str. Ciobotului, nr. 4, judeţul Harghita

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23.03.2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă scoaterea la concurs, prin recrutare din sursă externă, a următorului post vacant de personal contractual astfel:
– referent II-IA, Popotă de unitate.
În vederea înscrierii şi participării la concurs, persoanele trebuie să îndeplinească, următoarele condiţii:
1. să fie absolvenţi de studii minim liceale cu diplomă de bacalaureat;
2. să aibă minim 2 ani vechime în muncă;
3. să fie declarate apt medical şi apt psihologic.
Concursul se va desfăşura la sediul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni str. Ciobotului, nr. 4, municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita, astfel:
– 05.09.2016 – selecţia dosarelor;
– 08.09.2016 – test scris (ora 10);
– 13.09.2016 – interviul (ora 10);
Dosarele de concurs se depun la compartimentul Compartimentul Resurse Umane din cadrul unităţii, până la data de 08.08.2016, ora 15.00.
Documentele aferente concursului, respectiv anunţul cuprinzând condiţiile generale şi specifice, calendarul de desfăşurare a concursului, bibliografia şi tematica sunt afişate la sediul unităţii şi pe pagina de internet www.jandarmeriagheorgheni.ro şi www.mai.gov.ro, iar secretariatul comisiei este asigurat de Cioancă Florin – telefon: 0266-365300 interior 23585.

Comandantul
Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor
Jandarmi Gheorgheni
Colonel

Vasile – Leontin POPESCU
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.