Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Összeférhetetlenséget állapított meg az ANI gyergyószentmiklósi és székelyudvarhelyi orvosok esetében

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség összeférhetetlenséget és érdekellentétet állapított meg két osztályvezető főorvos esetében:

MARC GHEORGHE, a gyergyószentmiklósi kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának főorvosa 2014 december 18- 2016 január 25 között összeférhetetlenségi helyzetben volt, mivel egyidejűleg volt a kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa és a S.C. Centru Medical Multi Promptmed S.R.L. adminisztrátora, megszegve ezáltal a 95/2006-os törvény 178. cikkely, (1) bekezdés, c) alpont és ugyanazon törvény 181. cikkely, (1) és (9) bekezdés előírásait.

KINDA LEVENTE, a székelyudvarhelyi városi kórház kardiológiai osztályának osztályvezető főorvosa, aki 2006 május 02- 2017 január 12 között egyidejűleg volt a városi kórház kardiológiai osztályának osztályvezető főorvosa és a S.C. Cardio S.R.L. adminisztrátora, megszegve ezáltal a 95/2006-os, módosított és kiegészített törvény 185. cikkely, (15) bekezdés és 178. cikkely, (1) bekezdés, c) és g) alpont előírásait.

A kiértékelt személyeket tájékoztatták a kiértékelési folyamat elindításáról, az azonosított elemekről, valamint a jogaikról- hogy élhetnek egy ügyvéd képviseletével, szükségesnek vélt információkat és adatokat közölni személyesen vagy írásban. A kiértékelt személyek gyakorolták védekezési jogaikat és az iratcsomóhoz csatolták az álláspontjukat.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.