Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A megyei kórház orvosai a hozzátartozók türelmét kérik. Telefonos információ lehetősége

Az elhúzódó látogatási tilalomra való tekintettel és a hozzátartozók igényeire válaszolva a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház biztosítja a hozzátartozók számára a telefonos tájékozódás lehetőségét, naponta egy adott órában telefonon érdeklődhetnek a kezelőorvostól a páciensek állapotáról a hozzátartozók.

Azokat a hozzátartozókat van lehetőségünk informálni a beteg állapotáról, akit a beutaláskor kitöltött nyilatkozatban a páciens megjelölt, ezért kérjük, tüntessék fel beutaláskor a kapcsolattartó családtag nevét, elérhetőségét.

A kezelőorvostól érdeklődni a kórház honlapján (www.spitalmciuc.ro, korhaz.ro), a telefonkönyv menü alatt szereplő telefonszámokon lehet, naponta 12 és 13 óra között.

A koronavírusos betegeket ellátó somlyói kórházi osztályokra, ahol az orvosok elérhetősége korlátozott, szociális asszisztenst helyezett át a kórház, ő fogja tartani a kapcsolatot a hozzátartozókkal. Hasonlóképpen szociális asszisztens végzi ezt a tevékenységet a Sürgősségi Betegellátó Egységben, illetve a tamponzónában lévő betegek esetében.

A koronavírusos betegek ellátása érdekében számos átszervezés zajlott le a kórházban. Jelenleg a csíksomlyói kórházépületben működő osztályokon, a korábbi fizioterápiás, bőr- és nemigyógyászati, illetve ortopédiai osztályokon ápolnak koronavírusos betegeket, továbbá a sürgősségi osztály érintésével a tamponzónában lehetnek fertőzés-gyanús betegek, róluk ezen osztályok számán lehet információt kapni.

Az ortopédiai osztályt a kardiológiai osztályon lehet elérni.

A koronavírusos betegek száma magas és a velük foglalkozó személyzet nagyon leterhelt, kérjük a hozzátartozók türelmét a tájékoztatás terén. A betegeket minden körülmények között tájékoztatják, és a kezelőorvosok igyekeznek időt szakítani a hozzátartozókkal való beszélgetésre is, amennyiben erre igény és lehetőség van.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük