Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mesaje RO-Alert emise în două localităţi din Harghita, după ce a fost semnalată prezenţa mai multor urşi

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

ISU Harghita a emis vineri seara (23 aprilie) două mesaje Ro-Alert, primul în jurul orei 21:40, iar al doilea la ora 21:41, prin care locuitorii din Toplița și pe cei din Băile Tușnad  era avertizați despre prezența unor urși.

foto cu caracter ilustrativ

„S-a semnalat prezența unui urs în municipiul Toplița. S-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj IJJ. S-a transmis mesaj de avertizare RO-Alert (…)A fost semnalată prezența a trei urși în Băile Tușnad. Se deplasează în zonă un echipaj IJJ și un echipaj SAJ. S-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT.”, au fost mesajele transmise prin RO-Alert.

Atragem atenția celor care sunt martorii unor astfel de situaţii să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.