Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mesaje RO-Alert transmise în două localităţi din Harghita, după ce a fost semnalată prezenţa unor urşi

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 ISU Harghita a emis vineri seară două mesaje Ro-Alert, primul în jurul orei 21:40, iar al doilea la ora 22:50, care avertizau locuitorii din Toplița (zona Vale) și pe cei din Băile Tușnad despre prezența a doi urși.

„S-a semnalat prezența unui urs în Toplița (zona Vale). La fața locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi și un echipaj SMURD” (…) S-a semnalat prezența unui urs în Băile Tușnad. la fața locului s-au deplasat un echipaj IPJ și un echipaj SAJ.”, au fost mesajele transmise prin Ro-Alert.

Atragem atenția celor care sunt martorii unor astfel de situaţii să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.