Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei rendőrök üzenete a katolikus keresztények számára a húsvéti ünnep alkalmából

A húsvét és Krisztus feltámadásának ünnepe alatt a Hargita megyei rendőrség szolgálatban lesz, hogy az ünnep fényét, nyugalmát, harmóniáját és békéjét semmilyen nemkívánatos esemény ne zavarja meg.

Mint minden évben, idén is felkérjük megyénk minden polgárát, hogy legyenek partnereink az optimális és törvényes légkör elérésében.

Mi, a rendőrség ott leszünk, ahol szükség van ránk, különösen a közbiztonsági és közlekedésrendészeti egységek, de a többi igazságügyi és operatív struktúra révén is.

Köszönjük a dicséretes polgári hozzáállást, amelyet évről évre tanúsítanak, és azt kívánjuk, hogy bizalommal tekintsenek a jövőbe, az Isten Fia áldozata által hozott megváltás reményétől vezetve. A feltámadás csodája pedig legyen oltalom minden gonosz ellen, és adjon erőt, hogy a Szent Fényben élhessenek békében, nyugalomban és egészségben szeretteikkel.

Minden kereszténynek, aki ezen a hétvégén ünnepli a feltámadás csodáját

BOLDOG ÜNNEPET- KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség vezetője

Mircea- Ștefan Iordan, rendőrfőkapitány
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük