Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A népi mesterségeké a főszerep

http://www.miercureaciuc.ro

Nemcsak kész termékeket vásárolhat, hanem az alkotás folyamatába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők a szombati kézműves vásár alkalmával Csíkszeredában: többek között jelen lesz Kányádi Vilma szövő, Nagygalambfalváról.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala ettől a hónaptól kezdve új program szerint szervezi a vásárokat: a már bejáratott Hagyományos- és helyi termékek vására a hónap harmadik szombatján lesz az Erőss Zsolt Aréna szomszédságában, ugyanitt a hétköznapokon élelmiszeri termékeket kínálnak a termelők. A kézműves termékekhez a legnagyobb választékban minden hónap első és második szombatján, a Promenádon juthatunk hozzá, a hónap első és második szombatján. Ezen a héten a Promenád benépesül egyebek mellett szőttesekkel, faragványokkal, írott párnákkal, festett bútorokkal, kerámiákkal, népi hangszerekkel. A vásáron részt vesz szőtteseivel a nagygalambfalvi Kányádi Vilma is, aki szövőszékes bemutatót is tart.

A vásár 9.00 órától 18.00 óráig várja az érdeklődőket.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.