Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: A fost aprobată nomenclatura stradală a zonei Szécseny

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Consiliul Local al municipiului Miercurea Ciuc a aprobat în ședința ordinară de vineri, 30 aprilie, printre altele, nomenclatura stradală a zonei Szécseny şi regulamentele strategice ale achiziţiilor de imobile şi închirierii de terenuri.

Pe ordinea de zi a şedinţei din luna aprilie au fost inclusă două regulamente, care au un rol extrem de important privind strategia dezvoltării municipiului. Consilierii au aprobat regulamentele privind achiziţiile de imobile şi închirierea terenurilor, care fac baza investiţiilor legate de procurarea imobilelor.

A fost aprobată nomenclatura străzilor în zona Szécseny,  cu 16 denumiri noi. Sectorul superior al străzii Băilor va purta denumirea de Băile Helwig.

Totodată, conform Legii 227/2015, capitolul 491, valoarea impozitelor şi a unor taxe locale pentru anul 2022 a fost indexată cu 2,6% , în proporţie cu inflaţia din anul 2020.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük