Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Agent de securitate, reținut pentru trafic de droguri

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Sâmbătă, 10 iulie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a numitului D .T. în vârstă de 44 de ani, agent de securitate la un club din muninicipiul Miercurea Ciuc, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

În aceeași zi, la solicitarea procurorului, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a acestuia pe timp de 30 de zile.

****

În data de 09.07.2021, ora 22:30, lucrătorii Serviciului de combatere a criminalității organizate Harghita din cadrul B.C.C.O. Tg. Mureș, cu sprijinul lucrătorilor Brigăzii Operațiuni Speciale Târgu-Mureș și I.P.J. Harghita, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, pe raza mun. Miercurea Ciuc, jud. Harghita, în zona discotecii (clubului) „AMI”, au procedat la prinderea în flagrant a numitului D.T. în timp ce comercializa unui consumator un plic conținând circa 1 gram de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Cu ocazia percheziționării autoturismului suspectului au mai fost descoperite și ridicate alte 4 plicuri conținând același tip de substanțe, deținute în vederea comercializării.
Totodată au fost găsite și ridicate mai multe sume de bani (lei, forinți și euro) cu privire la care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor și a substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În continuarea s-a procedat la efectuarea percheziției domiciliare a imobilului unde locuiește suspectul fiind descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 40 de grame muguri de cannabis și un mini cântar electronic.
Ca urmare a unei alte percheziții domiciliare efectuate la data de 10.07.2021 în aceeași cauză, a fost găsită o altă cantitate de cannabis, deținută în vederea consumului propriu.
Cercetările continuă în cauză existând probe că numitul D.T. ar fi comercializat pe raza bazinului Miercurea Ciuc droguri de risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diferite persoane.

Pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.