Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszereda: Október 15-ig lehet benyújtani kéréseket fűtéstámogatásra

 

A csíkszeredai polgármesteri hivatal szociális igazgatósága tudatja az érintettekkel, hogy várják a kéréseket fűtéstámogatásra 2021 november- 2022 március időszakra.

Azok a fogyasztók, akik a ház fűtésére távhőt vesznek igénybe (SC GOSCOM SA által biztosított hőenergiát), az állami költségvetésből havi támogatásban részesülnek, ha a családtagra jutó átlagos havi nettó jövedelem nem haladja meg a 800 lejt családok esetében, és 1082 lejt az egyedülálló személyek esetében.

Azok a fogyasztók, akik földgázt, villamos energiát, fát, szenet vagy kőolaj -tüzelőanyagot használnak otthonuk fűtésére, havi támogatásban részesülnek, ha a családtagokra jutó havi nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 800 lejt úgy családok, mint egyedül élők esetében.

A kérések benyújtásához szükséges dokumentumok letölthetők a csíkszeredai polgármesteri hivatal honlapjáról (www.szereda.ro ), és a kitöltött nyomtatványokat az igazoló dokumentumokkal együtt szkennelve kell beküldeni vagy személyesen benyújtani a hivatal székhelyén, 28-as iroda, naponta 9:00- 13:00 óra között, csütörtökön 14:00- 16:00 óra között is 2021 október 15-ig. Az ezen időpont után benyújtott kéréseket később bírálják el.

A szociális igazgatóság felhívja az érintettek figyelmét, hogy tanulmányozzák azoknak a javaknak a listáját, amelyek birtoklása esetén kizárt a fűtéstámogatás odaítélése.

A lista elérhető a polgármesteri hivatala oldalán (Közérdekű információk/szociális igazgatóság/szociális juttatások).

További részletek a 0266/315.120-as telefonszámon, 115-ös belső, vagy social@szereda.ro e-mail címen.

  • Csíkszereda Polgármesteri Hivatala által szolgáltatott információVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük