Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Locuință inundată cu fum din cauza mâncării uitate pe aragazul aprins

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pompierii au fost înștiințati vineri seară despre producerea incendiu la o casă din municipiul Miercurea Ciuc.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat faptul că locuința era inundată cu fum din cauza mâncării uitate pe aragaz aprins. Totodată, o persoană a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Amintim că un caz  asemănător a fost înregistrat la începutul săptămânii trecute, o femeie fiind găsită inconştientă într-un apartament din Miercurea Ciuc. Aceasta inhalase fum provenit de la mâncarea uitată pe aragaz şi a avut nevoie  resuscitare din partea echipajele medicale sosite la faţa locului. Dupa ce și-a revenit, femeia a fost transportată la spital.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.