Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc, pe harta Federației Internaționale de Schi

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

KidsSport și stațiunea Kissomlyó SKI  (domeniu schiabil la 2 km din centrul orașului Miercurea Ciuc) au câștigat marele premiu al Federației Internaționale de Schi.
Federația Internațională de Schi (FIS) a apreciat evenimentul de la Șumleu Ciuc din 17 ianuarie 2021, cu ocazia Zilei Mondiale a Zăpezii.
Unul dintre programele FIS clasifică evenimentele sportive de zăpadă creat special pentru copii, iar în data de 3 iunie au anunțat, că cel mai bun eveniment de zi de zăpadă,  sezonul 2021, a fost organizat de KidsSport și Kissomlyó SKI, în parteneriat – printre altele – cu Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
 Premiu în valoare de 10.000 de franci elvețieni va ajunge la organizatori.

”Miercurea Ciuc a fost pus pe harta Federației Internaționale de Schi, deoarece a oferit și oferă sutelor de copii mici o educație și organizare de înaltă calitate chiar și în timpul pandemiei. Federația a menționat că există o mulțime de alte oportunități în cadrul evenimentului premiat de la Șumuleu.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük