Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszereda: Jövő héten üvegbegyűjtés

2021 április 13-17 között az Eco- Csík hulladékgazdálkodási vállalat üveg csomagolóanyagok gyűjtését szervezi meg.

Illusztráció

Csíkszereda lakói április 17-én, szombaton adhatják le a csomagolóanyagnak minősülő üveget, és minden kilogrammért 30 bani készpénzt vehetnek át.

„A tavaszi üveggyűjtési kampányra a vállalat teljes szolgáltatási területén sor kerül. Április 13-16 között a környező 15 település lakói adhatják le az üveget, ezt követően szombaton, április 17-én pedig Csíkszereda a begyűjtés helyszíne.

A már megszokott négy gyűjtőpont bármelyikén leadhatók a tiszta, kupak nélküli befőttesüvegek, az ásványvizes, sörös, boros, pezsgős, röviditalos üvegek, a bébiételes és a parfümös üvegek. Az eltérő újrahasznosítási eljárás miatt azonban nem veszik át az ablaküveget, a tükröt, a poharakat, a hőálló üvegedényeket, a villanykörtéket és neoncsöveket, valamint az orvosságos üveget sem”.

A csíkszeredai gyűjtőpontok:

-Nagyrét utca (a „cirkuszkert”)

-Zsögöd utca (a kultúrotthonnal szemben)

-Csíksomlyó (a Szent István otthonnal szemben)

-a Testvériség sugárút és a Gyermek sétány találkozásánál

Minden kilogramm leadott üvegért 30 bani készpénzt fizet helyben a szolgáltató.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és az Eco-Csík az üveggyűjtést követően szervezi meg Csíkszereda általános tavaszi nagytakarítását.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.