Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Egészségügyi Minisztérium közzétette a gyermekek antigén tesztjéhez való hozzájárulás kifejezésére vonatkozó űrlapot

 

Az Egészségügyi Minisztérium azt javasolja, hogy azon tanulók esetében, akiknél az órákon speciális COVID-19 tünetek mutatkoznak, amennyiben ez lehetséges, végezzenek gyors antigén tesztet az iskolai orvosi rendelőben.

“A tesztelés elengedhetetlen az iskolák biztonságos megnyitása, a gyermekek és a tanárok egészsége, valamint az egész közösség érdekében. A tesztelés lehetővé tételéhez a szülőknek írásbeli beleegyezésüket kell kinyilvánítaniuk, amelyhez a formanyomtatvány ITT letölthető”– közli az Egészségügyi Minisztérium.

Az Egészségügyi Minisztérium azt javasolja a szülőknek, hogy az iskola első napjától hozzák magukkal a kinyomtatott és aláírt beleegyező űrlapot, hogy a tanulókat szükség esetén azonnal tesztelhessék.

Vonatkozó információk az Oktatási és Kutatási Minisztérium és az Egészségügyi Minisztérium közös rendeletéből: http://bit.ly/ordin_comun_scoli
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.