Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minori disparuți de la Centrul de Plasament Miercurea Ciuc recuperați de politiști

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data de 27.10.2015, în jurul orei 17:35, Poliţia Oraşului Băile Tuşnad a fost sesizată cu privire la faptul că, de la o Casă tip Familial de pe raza Staţiunii, ce aparține de Centrul de Plasament nr. 2 Miercurea-Ciuc, au dispărut doi minori.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate a stabilit că, în jurul orei 16:00, minorii G.I. de 12 ani şi M.I. de 8 ani, aflaţi în plasament, au plecat voluntar, nejustificat, într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au declanşat imediat procedurile specifice în cazul dispariţiei de minori, fiind alertate toate structurile şi alcătuite multiple echipe, care au efectuat căutări pe raza orașului Băile Tușnad, în zona pârtiei de schi unde minorii au fost văzuţi ultima dată, dar şi în casele şi vilele abandonate, precum şi în alte locuri în care aceștia au mai fost văzuți ori ar fi putut să meargă, solicitându-se imediat darea în urmărire la nivel naţional a acestora.

Astfel, în jurul orei 23:20, una dintre echipele de căutare din teren i-a depistat pe copiii dispăruţi, pe raza localităţii, aceştia fiind încredinţaţi doamnei educatoare.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.